Ana içeriğe atla

Uluslararası İlişkiler Konferansları: Kashmir: "The Right to Self-Determination is the Way Forward"

Dünya Keşmir Farkındalığı Forumu Genel Sekreteri Dr. Ghulam Nabi Fai 18 Aralık 2019 Çarşamba günü ASBÜ Uluslararası İlişkiler Konferansları kapsamında "Kashmir: The Right to Self-Determination is the Way Forward" başlıklı bir konferans verdi. Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programa katılan Dr. Fai'ye teşekkür ederiz.

Uluslararası İlişkiler Konferansları: Amalgamating Bond Turkey-Malaysia Relations into Practical Steps: Way Forward

Utara Malezya Üniversitesi Rektörü Prof. Dato' Dr. Ahmad Bashawir Abdul Ghani Uluslararası İlişkiler Konferansları kapsamında 10 Aralık 2019 Salı günü "Amalgamating Bond Turkey-Malaysia Relations into Practical Steps: Way Forward" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. Konferanstan sonra Üniversitemiz ile Utara Malezya Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.