Uluslararası İlişkiler Bölümü Work in Progress Seminerleri Devam Ediyor!

Bölümümüzün düzenlediği "Work In Progress" seminerlerinin dördüncü oturumunda ASBÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Senem Ertan, Fulbright Araştırma Programı kapsamında Harvad Üniversitesi Kennedy Okulu Kadın ve Kamu Politikaları Programı'nda bulunduğu süre içerisinde yaptığı araştırma sonucunda yazdığı "Shame as a Diffusion Mechanism of Minimum Age of Marriage Policies Across the US" başlıklı makale çalışmasını sundu.

ASBÜ Uluslararası İlişkiler Bölüm Seminerleri: Prof. Dr. Cemil Aydın "Islam and Politics in Global Perspective"

ASBÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen seminerler serisi kapsamında 13 Aralık 2022 Salı günü Üniversitemiz Güvercinlik Salonu’nda ABD Kuzey Karolina Üniversitesi’nden Prof. Dr. Cemil Aydın “Islam and Politics in Global Perspective” konu başlıklı konuşmasını yaptı. Seminer İngilizce olarak gerçekleştirildi. ASBÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü seminerlerinin 2022-2023 akademik yılındaki ikinci seminerinde İslam ve siyaset temaları küresel etkileriyle ele alındı.